• companie

Expertiza

Textbox Section

Atmor Electrocasnice SRL infiintata in anul 2000, este unicul importator in Romania al aparatelor de incalzire, instant electric pentru apa calda produse de Atmor Industries LTD.
Incepand din anul 2006 compania Atmor Electrocasnice, este lider de piata in Romania pentru produsele instant electric de apa calda.
Increderea in marca ATMOR s-a construit in timp. In prezent compania este caracterizata de utilizatorii produselor drept lider de piata, sursa de produse modern,companie serioasa si de incredere cu o activitate intensa.

Expertiza

Cerere la nivel mondial
Atmor Industries LTD este unul dintre cei mai importanti producatori de instant electric pentru apa calda din lume.In ultimii 40 ani, Atmor Industries LTD a vandut peste 2 milioane de instanturi electrice pentru apa calda, peste tot in lume, sub marca sa si "Marci private", pe o baza OEM ( producator original de echipamente).
Printre pietele proeminente se enumara: Anglia, Germania, Turcia, Rusia, Brazilia, Vietnam, Filipine, India, Grecia si in multe alte tari de pe tot globul.
Procesul de productie este complet integrat de la injectia maselor plastice de baza pana in momentul procesului de asamblare si al testului de control al calitatii.
Toate aceste etape sunt realizate in fabrica si sunt strans controlate si monitorizate, pentru a asigura cea mai buna calitate la costuri mai competitive.

De Ultima Ora
Impreuna cu cea mai buna tehnologie de incalzire, adaugam noi caracteristici avansate, cum ar fi:

  • Controlul termostatic
  • Sisteme de stabilizare a temperaturii
  • Display-uri digitale
  • Setari de memorie preferinta de dus

Aceste inovatii asigura maximum de eficienta energetica si satisfactia totala a clientului.