Politica de retur

Politica de retur Instant electric pentru apa calda ATMOR

Suntem seriosi, respectam legea si ne respectam clientii. Pe tine te respectam cel mai mult! Ne-am propus sa devenim cel mai important magazin online in domeniul instalatiilor drept urmare tratam cu seriozitate orice aspect al relatiei cu fostii, potentialii sau viitorii nostri clienti.

Drept urmare te informam ca, in conformitate cu legea privind returnarea produselor, ai timp 14 zile calendaristice sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale il poti returna iar noi iti oferim doua variante: iti returnam suma de bani sau poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs din oferta noastra.

Returnarea produselor se supune Ordonantei nr. 34 /2014 privind drepturile consumatorilor persoane fizice în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email atmor[@]rdsmail.ro sau prin posta la adresa postala disponibila in pagina de CONTACT.

In acest scop va punem la dispozitie pentru DOWNLOAD la sfarsitul acestui articol formularul de FORMULAR DE RETUR. Va recomandam sa il salvati in calculator, sa il completati si sa ni-l trimiteti asa cum este explicat mai sus. Formularul de retur este un model si nu e obligatoriu.

Vom trimite curierul sa ridice produsul de la adresa specificata de dumneavoastra.

Conform legislatiei in vigoare, consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor. Va reamintim ca vom verifica produsele primite drept retur, inainte de va trimite banii inapoi.

In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii (receptiei produsului in depozitul nostru) va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.

Va reamintim ca, in conformitate cu art. 14 alin. 3, sunteti responsabil de diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor

Nu se pot returna:

  • Produse care prezinta modificari fizice (cu exceptia viciilor ascunse)
  • Produse care prezinta lovituri,
  • Produse care prezinta zgarieturi,
  • Produse care prezinta urme de folosinta sau de montaj,
  • Produse achizitionate din alta parte decat din magazinul on-line atmor.ro

Pentru orice alte detalii suplimentare puteti folosi datele din pagina de contact. Va asiguram ca facem tot ce ne este in putinta sa fiti multumiti.